معرفی سفیر یا نمایندگی
روادید برای ایرانیان ترک تابعیت کرده

روادید برای ایرانیان ترک تابعیت کرده

 

اتباع سابق ايران که براساس قانون مدني ترک تابعيت نموده اند مي توانند پس از اخذ رواديد به جمهوري اسلامي ايران سفر نمايند، متقاضيان مي توانند با ارائه مدارک زير شخصاً جهت اخذ رواديد اقدام نمايند.

 

مدارک مدارک مورد نیاز:

  1. تکميل يک برگ فرم درخواست صدور رواديد
  2. ارائه دو قطعه عکس جديد 4x3 تمام رخ، بدون کلاه، عينک تيره و پشت نويسي شده.
  3. ارائه اصل گذرنامه معتبر متقاضي که بايد حداقل شش ماه اعتبار و دوصفحه خالی روبروی هم، داشته باشد.
  4. ارائه بیمه مسافری به طول مدت اقامت در ایران.
  5. يک نسخه فتوکپي سند ترک تابعيت از جمهوري اسلامي ايران.
  6. درخواست کتبي متقاضي رواديد.
  7. پرداخت هزینه صدور روادید بر اساس جدول هزينه های کنسولی.
  • لزوما کلیه پرداخت ها از طریق کارت های بانکی در این نمایندگی با دستگاه کارت خوان انجام می گردد.
  • در صورت عدم توانایی پرداخت با روش بالا به هردلیل، می توانید هزینه مربوطه را بصورت  BONIFICO ، به حساب معرفی شده زیرارسال فرمایید که بعد از حصول واریز اقدام به رسیدگی درخواست خواهد شد.
  • *      CONSOLATO GENERALE DELl'IRAN MILANO

*      IBAN  IT 74 N 05696 01613 0000 0994 6X45

*      BANCA POPOLARE DI SONDRIO  AGENZIA n.14  MILANO

 

لطفا توجه فرمایید:

به مدارک ناقص ترتيب اثر داده نخواهد شد.

مدت رسيدگي به درخواست صدور رواديد، طی هماهنگی با سرکنسولگری جمهوري اسلامي ايران در میلان مي باشد.

سرکنسولگری جمهوري اسلامي ايران در میلان مي تواند درصورت لزوم از فرد متقاضي براي مصاحبه دعوت بعمل آورد.

تشخيص اعطاي روادید با سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در میلان مي باشد و درصورت رد درخواست، الزامی جهت اعلام دليل و یا دلائل رد به متقاضی از سوی نمایندگی نمی باشد.

ارائه مدارک، ضمانتي براي اعطاي رواديد ايجاد نمي کند، پاسخ به درخواست رواديد در مدت مقتضي اعلام خواهد شد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات صدور روادید، می توانید با آدرس رایانامه این بخش ارتباط برقرار فرمایید.

امور روادید     stranieri@consolatoiran.it              Ufficio Visti       

امتیازدهی
رواديد الكترونيك | ارتباط با ما | امور اقتصادی | ایران و ایتالیا |  وزارت امورخارجه | نقشه سایت | جستجو