معرفی سفیر یا نمایندگی
درخواست تحصیل تابعیت جمهوری اسلامی ایران

درخواست تحصیل تابعیت جمهوری اسلامی ایران

 

براساس ماده 979 قانون مدني، متقاضي تحصيل تابعيت دولت جمهوري اسلامي ايران بايد داراي شرايط زير باشد:

*   حداقل 18 سال تمام.

*   سکونت در ايران بمدت حداقل 5 سال، اعم از متناوب يا متوالي.

*   فراري نبودن از خدمت سربازي و عدم محکوميت به جرم جنحه مهم ويا جنايت غير سياسي در هيچ مملکتي.

*   اعلام ميزان درآمد و دارائي متقاضي که تامين کننده مخارج او و خانواده اش در ايران باشد.

 

 مدارک مورد نياز :

  1. تکمیل پرسشنامه تشکیل پرونده کنسولی. 
  2. تکميل پرسشنامه درخواست تحصيل تابعيت دولت جمهوري اسلامي ايران.
  3. اصل و کپي مدرک شناسائي و يا گذرنامه خارجي متقاضي.
  4. هشت قطعه عکس جديد 4x6 تمام رخ، بدون کلاه، عينک تيره و پشت نويسي شده براي خانم ها با رعايت حجاب کامل.
  5. دو نسخه رونوشت مصدق اسناد هويت متقاضي، همسر و اولاد صغير او که نشان دهنده هويت و خصوصيات شخصي آنها باشد.
  6. گواهي وزارت کار مبني بر کارائي متقاضي با توجه نيازهاي فني و تخصصي و امثال آن در کشور.
  7. گواهي مقامات انتظامي مبني بر شايستگي متقاضي و تاييد صلاحيت وي.
  8. فتوکپي بالاترين مدرک تحصيلي متقاضي.
  9. موافقت وزارت کشور باستناد گواهي نيروي انتظامي کل کشور که با توجه به شرايط تحصيل تابعيت صادر مي گردد.
  10. گواهي وزارت کشور مبني بر آشنائي متقاضي با زبان فارسي، تاريخ و قانون اساسي کشور.
  11. گواهي وزارت کشور مبني بر انجام مراسم تحليف متقاضي نسبت به وفاداري او به قانون اساسي کشور.
  12. پرداخت هزينه های مربوطه.
  • لزوما کلیه پرداخت ها از طریق کارت های بانکی در این نمایندگی با دستگاه کارت خوان انجام می گردد.
  • در صورت عدم توانایی پرداخت با روش بالا به هردلیل، می توانید هزینه مربوطه را بصورت  BONIFICO ، به حساب معرفی شده زیرارسال فرمایید که بعد از حصول واریز اقدام به رسیدگی درخواست خواهد شد.

*   CONSOLATO GENERALE DELl'IRAN MILANO

*   IBAN  IT 74 N 05696 01613 0000 0994 6X45

*   BANCA POPOLARE DI SONDRIO  AGENZIA n.14  MILANO

 

لطفا توجه فرمایید:

" کلیه پرسشنامه های موجود در سامانه به صورت فایلpdf  بوده و قابلیت تکمیل آنلاین در محیط رایانه را دارند. لطفا پرسشنامه ها را دانلود و پس از تکمیل، چاپ و به ضمیمه مدارک مذکور ارائه نمایید.

برای مشاهده فرم ها حتما از نرم افزار "acrobat reader  استفاده نمایید.

 

ملاحظات:

حضور متقاضي براي تحويل مدارک ضروري است.

مدت اقامت متقاضي در خارج از ايران براي خدمت به دولت جمهوري اسلامي ايران به منزله اقامت در ايران مي‌باشد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات سجلی، می توانید با آدرس رایانامه این بخش ارتباط برقرار فرمایید.

اداره امور سجلی      anagrafe@consolatoiran.it            Ufficio Anagrafe

 

امتیازدهی
رواديد الكترونيك | ارتباط با ما | امور اقتصادی | ایران و ایتالیا |  وزارت امورخارجه | نقشه سایت | جستجو