معرفی سفیر یا نمایندگی
خرید خدمت مشمولان غایب بیش از 8 سال

نحوه خرید خدمت مشمولان غایب بیش از 8 سال 

 
مشمولان غایب بیش از 8 سال (متولدین سالهای 1355 تا 1368) که قبلا در سامانه تاک پیش ثبت نام و تایید اداره امور ایرانیان را از طریق سامانه مذکور دریافت نموده اند، مدارک زیر را تهیه و برای بررسی نهایی به سازمان وظیفه عمومی (تهران) تحویل نمایند:
 
الف- مدارک لازم جهت آندسته از مشمولانی که شخصا و یااز طریق والدین خود در ایران موضوع را پیگیری می نمایند:
 
  1. اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی یا تصویر برابر اصل شده کلیه صفحات آنها
  2. اصل شناسنامه همسر و فرزندان متقاضی یا تصویر برابر اصل شده کلیه صفحات آنها (درصورت تاهل)
  3. آخرین مدرک تحصیلی متقاضی که در خارج از کشور اخذ گردیده می بایستی توسط سرکنسولگری  تایید و سپس تصویر آن برابر اصل شده و در داخل کشور به فارسی ترجمه گردد.(سرکنسولگری تنها در صورتی که دانشگاه محل تحصیل مورد تایید وزارت علوم باشد نسبت به تایید آن اقدام و در غیر اینصورت از هرگونه تایید مدرک تحصیلی خودداری می نماید)
  4. یک قطعه عکس جدید 4*3 متقاضی (رنگی ، زمینه سفید ، با کیفیت قابل قبول، بدون کروات و با چهر آراسته)
 
ب – مدارک لازم جهت آندسته از مشمولانی که وکیل قانونی آنها در داخل کشور موضوع را پیگیری خواهند نمود:
 
  1. اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی یا تصویر برابر اصل شده کلیه صفحات آنها
  2. اصل شناسنامه همسر و فرزندان متقاضی یا تصویر برابر اصل شده کلیه صفحات آنها (درصورت تاهل)
  3. آخرین مدرک تحصیلی متقاضی که در خارج از کشور اخذ گردیده می بایستی توسط سرکنسولگری  تایید و سپس تصویر آن برابر اصل شده و در داخل کشور به فارسی ترجمه گردد.(سرکنسولگری تنها در صورتی که دانشگاه محل تحصیل مورد تایید وزارت علوم باشد نسبت به تایید آن اقدام و در غیر اینصورت از هرگونه تایید مدرک تحصیلی خودداری می نماید)
  4. یک قطعه عکس جدید 4*3 متقاضی (رنگی ، زمینه سفید ، با کیفیت قابل قبول، بدون کروات و با چهر آراسته)
  5. تکمیل "پرسشنامه تعهد نامه" و وکالتنامه رسمی که به تایید سرکنسولگری رسیده باشد .
این خدمات از ابتدای مهر ماه سال جاری تا پایان سال 1394 در سرکنسولگری و ایران قابل ارائه خواهد بود ،
لطفا سئوالات خود را از طریق  سایت vazifeh.police.ir  طرح و پاسخ خود را دریافت نمایید.
 
 
 

ملاحظات :

  • حضور متقاضي براي تحويل مدارک الزامي است.
  • درصورت فوت شوهر، چنانچه زن داراي فرزند کمتر از 18 سال از شوهر ايراني خودباشد، قبول درخواست صدور موافقتنامه رجوع به تابعيت اصلي، منوط به رسيدن فرزند مشترکشان به سن قانوني مي باشد.
  • جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات سجلی، می توانید با آدرس رایانامه این بخش ارتباط برقرار فرمایید.

اداره امور سجلی      anagrafe@consolatoiran.it            Ufficio Anagrafe

 

 
امتیازدهی
رواديد الكترونيك | ارتباط با ما | امور اقتصادی | ایران و ایتالیا |  وزارت امورخارجه | نقشه سایت | جستجو